Produkter

 

I frisørverden, bliver man ofte bombarderet med "disse produkter er de bedste" efter mange års erfaring i frisørverdenen er der 2 serier der har fået min store kærlighed, for det første pga at disse produkter holder hvad de lover de er eminente fri for parabener og sulfater og til en pris hvor alle kan være med. Som frisør er det virkeligt vigtigt for mig at bruge produkter der på en og samme tid kan forene det naturlige med det ekstreme, dette kan både Fudge og Lernberger Stafsing produkterme..

 

Fudge er det unge/trendy mærke som tilbyder en lang række produkter til både hårpleje og styling, de giver hold i din frisure som ingen anden ( bl.a. findes en cement hårlak med holdfaktor 16), samtidig med god pleje og de er lækre at arbejde med.

 

Lernberger Stafsing er 2 af verdens bedste stylisters iver efter at kunne sammensætte de perfekte klassiske produkter til dit hår, det gør de gennem en uovertruffen serie af hårpleje- og stylingsprodukter, med særlig fokus på at give dit hår den optimale glans og smidighed. Produkterne er fremstillet ud af en superkompleks blanding af naturens egne super frugter og bær. såsom goji, acai, blåbær, afrikansk peber og citrusfrugter. Designet er meget retro.

 

 

Den vigtigste dag, til at fejre kærligheden, er dit bryllup, hos Backstage, sørger vi for at dit look bliver gennemført og personligt på den store dag.

Når frisører i hele verden søger inspiration, til hårsætning af langt hår, er det Patrick Cameron, de kikker i retning af for kreativitet, inspiration og motivation!

 

Saphira, naturlig effektiv hårpleje direkte fra det døde hav.

I mineraler fra det døde hav, har Saphira fundet 26 forskellige mineraler til at skabe en naturlig og effektiv hårpleje.

Oplev den bedste Goldwell stylesign, nogensinde, serien der laver hvilket somhelst look, naturligt og flexibelt.

Alle produkterne indeholder UV-filtere som beskytter fhåret mod at falme og bevare den naturlige glans.

Smedegade 35 - 5970 Ærøskøbing og Havnevejen 1 - 5985 Søby, Ærø - Tlf. 24 24 60 37 - info@frisoer-backstage.dk

 

Copyright © All Rights Reserved